SRBIJA, 11000 BEOGRAD, OBILIĆEV VENAC 18-20, tel/fax: 011/328-15-91
EDUKACIJA, SEMINARI, KOKTELI, POSLOVNE I PRIVATNE PROSLAVE KONGRESI U ZEMLJI I INOSTRANSTVU SAJMOVI U ZEMLJI I INOSTRANSTVU ŠKOLE JEZIKA UZ KOMBINACIJU ODMORA VIKEND I IZLETNIČKI TURIZAM, INDIVIDUALNI I GRUPNI PROGRAMI ZDRAVSTVENI, WELLNESS I SPA TURIZAM SPORTSKI TURIZAM ANTISTRES TURIZAM U ZEMLJI I INOSTRANSTVU VERSKI - RELIGIOZNI TURIZAM HOTELSKE REZERVACIJE, VODIČKI SERVIS NA SVIM JEZICIMA U BEOGRADU I SRBIJI ZA VAŠE POSLOVNE PARTNERE AVIO KARTE ZA CEO SVET AUTOBUSKI PREVOZ, TRANSFERI PLAĆANJE PO NAJPOVOLJNIJIM USLOVIMA I JOŠ MNOGO TOGA ... DOĐITE, IZABRAĆEMO I ORGANIZOVATI ZAJEDNIČKI NAJBOLJE SAMO ZA VAS TURIZAM, TRGOVINA, MARKETING I USLUGE STRUČNIH SASTANAKA POTREBNO JE ŠIRITI KULTURU PUTOVANJA U SKLADU SA INDIVIDUALNIM MOGUĆNOSTIMA I ŽELJAMA
Umece zivljenja putovanja

Potrebno je širiti kulturu putovanja u skladu sa individualnim finansijskim mogućnostima i željama, insistirati na mnogobrojnim zdravstvenim efektima koje su posledica kretanja tj. putovanja izvan mesta boravka.

KONGRESI I SAJMOVI EDUKACIJE LETOVANJA, ZIMOVANJA
Na jedinstven i originalan način možete organizovati seminar ili kongres vaše kompanije... Kažu da si bogat koliko jezika govoriš. Neka ovo bude jedan pametan odmor... Pronađite pravo mesto za odmor. Dođite, izabraćemo i organizovati zajednički najbolje samo za Vas...
KONGRESI I SAJMOVI EDUKACIJE LETOVANJA, ZIMOVANJA
AVIO KARTE, BUS PREVOZ HOTELSKE REZERVACIJE, VODIČKI SERVIS SPORTSKI TURIZAM
Nađite, rezervišite i kupite najpovoljnije i najjeftinije avio karte za sve svetske destinacije... Vodici na svim jezicima u Beogradu i Srbiji, za Vas i za Vase poslovne partnere... Osim za sportiste, ovaj vid turizma je idealno resenje za sve ljubitelje aktivnog odmora...
AVIO KARTE, BUS PREVOZ HOTELSKE REZERVACIJE, VODIČKI SERVIS SPORTSKI TURIZAM
VERSKI TURIZAM ANTISTRES TURIZAM EKO TURIZAM
Danas se to zove verski turizam, a zapravo je koren svekolikog turizma koji postoji... Odlican antistres program skrojen za zauzete, odgovorne, preopterecene i zeljne relaksacije... Način putovanja savremenih i ekološko osveštenih turista koji su za očuvanje prirodne okoline...
VERSKI TURIZAM ANTISTRES TURIZAM EKO TURIZAM
PROGRAMI ZA PENZIONERE ZDRAVSTVENI TURIZAM VIKEND TURIZAM
Boravak u prirodi deluje blagotvorno i na duh i na telo. Povoljnije i plaćanje na rate... Pružamo Vam vrlo raznoliku ponudu gradskim, banjskim i morskim lečilistima... Ono sto je postala obaveza svakog savremenog coveka. Izleti, kratka putovanja, zabava i super cene...
PROGRAMI ZA PENZIONERE ZDRAVSTVENI TURIZAM VIKEND TURIZAM

Podaci na nasoj web stranici su informativnog karaktera i nisu obavezujući.
Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji.

POSEBNE POGODNOSTI ZA SINDIKATE!

Kretanje, pa tako i putovanja su preka potreba svakog pojedinca, a ne luksuz, kako mnogi još uvek misle. I to, pre svega zbog psihofizičkog stanja našeg organizma. Potrebno je samo da budu prilagođena našim ekonomskim uslovima, koji ipak nisu i ne moraju da budu presudni.

Jedan od predloga je BANJA ŽDRELO,

na 130 kilometara od Beograda, u blizini Petrovca na Mlavi, gde dvodnevni boravak i kupanje u zatvorenim ili otvorenim bazenima sa lekovitom termalnom vodom, sauna, đakuzi, solarijum, masaže, spoj modernog i tradicije, budi pozitivne vibracije i osećaj zadovoljstva i olakšanja.

U ovoj banji nema bolesnih. Tu su svi zdravi i dolaze radi zaštite sopstvenog zdravlja. Voda pomaže u lečenju kožnih i reumatskih bolesti i bolesti lokomotornog sistema. Postoji mogućnost odlaska, sopstvenim prevozom ili mini busom u našoj organizaciji, a vožnja od samo dva do tri sata sa pauzama, ovu banju čini vrlo dostupnom za svakoga od nas.

Posebno je interesantno posetiti je zimi, kada možete da se kupate napolju, i kada je temperatura ispod nule, jer temperatura termalne vode ostaje 38 stepeni. Uživate u otvorenom bazenu i gledate pahulje koje padaju.

Ovu caroliju mozete sebi priustiti za relativno malo novca, i tako, ako podjete sa porodicom ili prijateljima, uraditi nesto veliko za svoje i zdravlje svojih bliznjih.
Vracate se kuci okrepljeni i fizicki i psihicki, i mozete poceti svoju radnu nedelju. Preprucujem poslodavcima da ulazu u zdravlje svojih zaposlenih i rezervisu im i uplate vikende, po nasoj preporuci i uz posebne popuste koje odobravamo za grupe i sindikate.

UMETNOST PUTOVANJA U FUNKCIJI ZDRAVLJA
- CELEBRINA TRAVEL -

Izabracemo za Vas idealno putovanje

 

PUTNO OSIGURANJE

Preporučujemo da za svako Vaše putovanje u inostranstvo uplatite Vaše medjunarodno putničko zdravstveno osiguranje radi bezbednijeg i sigurnijeg putovanja. Sve potrebne informacije i detalje o polisi putnog osiguranja možete dobiti u agenciji.